Het spel zit op de wagen, Big Brother grijpt voor de zoveelste keer dit seizoen in om het spelverloop te beïnvloeden. Er waren al amper kijkers die geloofden dat Lindsey een tijdje geleden de favoriet bij de genomineerden was, er was afgelopen week al zoveel kritiek op de overwinning van Charlotte en Lindsey bij het Theatre en nu wil Big Brother één ex-bewoner terug in het huis steken.

Tot overmaat van ramp besliste Big Brother dat alleen Chelsea, Danny of Chayron kans maken om een terugkeer in het spel. Want ja, het gaat niet om een terugkeer voor één of twee dagen, maar een ‘definitieve’ terugkeer.

Maar liefst 70% van de stemmers wil die terugkeer niet zien doorgaan, puur omdat het oneerlijk is. De mensen die eerder het huis hebben moeten verlaten, hebben een pak extra informatie opgedaan en dat vinden de stemmers oneerlijk. “Dit zou écht belachelijk zijn”, reageert één van hen. “Eruit is eruit”, reageert een andere stemmer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.