Haar voormalige K3-collega’s Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn ondertussen gelukkig getrouwd, maar hoe gaat het met Klaasje Meijer in de liefde?

Klaasje vertrekt voor enkele weken naar Los Angeles en dan doet ze tevens een opvallende onthulling over haar liefdesleven…

“Ik trek alleen naar LA. Ik heb zin om even op mezelf te zijn. Dat vind ik fijn, want als je alleen bent, leg je makkelijker contacten”, vertelt Klaasje Meijer in Dag Allemaal. Maar hoe zit het dan met haar vriend Max?

“Max blijft in Nederland voor zijn werk”, voegt Klaasje eraan toe. Want één ding wil de voormalige blonde van K3 toch benadrukken…

Van een breuk is er absoluut geen sprake. Klaasje geeft toe dat ze beide een drukke carrière hebben, maar het koppel managet dat goed, meent Klaasje in Dag Allemaal. “Verder gunnen we elkaar veel vrijheid, dat vind ik heel belangrijk in een relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.