Willem-Alexander en Máxima lijken een hecht gezin te vormen met hun drie dochters, maar hoe was Willem-Alexander zelf als tienerzoon? Een opvallend verhaal duikt nu op…

Blijkbaar zocht onze koning als tiener regelmatig de grenzen op, lezen we op Blauw Bloed. Zijn tienerjaren waren niet de makkelijkste uit zijn leven… Willem-Alexander formuleert het als volgt…

“Ik was een heel gemiddelde pu-ber, dus goed vervelend”, gaf koning Willem-Alexander toe tijdens een interview met de NOS voor zijn 50ste verjaardag. En er speelde natuurlijk nog iets anders mee…

Ook de ziekte van zijn vader, prins Claus, maakte die periode nog extra lastig. Zoals gekend worstelde prins Claus met depressies. En dan doet Willem-Alexander een opvallende onthulling over de band die hij toen had met zijn ouders…

“Mijn ouders vonden zichzelf niet vervelend, ik vond mijzelf niet vervelend, we vonden alleen elkaar vervelend”, verrast koning Willem-Alexander in het interview met de NOS.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.