Alweer klinkt er kritiek op gravin Eloise. Al lijkt niet iedereen het met die kritiek eens te zijn. Wat deed de oudste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn nu weer fout?

Eloise van Oranje wordt stevig bekritiseerd door Bart Ettekoven. En het gaat allemaal nog steeds om één bewuste uitspraak van Eloise van begin dit jaar die nu opnieuw pijnlijk onder de aandacht komt te staan door een opvallende actie van de gravinfluencer…

Eloise was begin dit jaar in LINDA enorm aan het klagen dat ze overal herkend wordt en dat ze er enorm naar uitkijkt om in New York anoniem door het leven te gaan tijdens haar stage. Maar nu valt één ding op…

Nu ze eindelijk in New York is doet ze echter niets anders dan de aandacht opzoeken, zucht Bart Ettekoven in Shownieuws. Voor Harper’s Bazaar gaat Eloise zelfs een videodagboek bijhouden. 

“Dan zit ze daar en dan heeft zó’n drang naar aandacht dat ze kennelijk wel dit soort dingen wil doen”, zucht Bart Ettekoven. Al lijkt hij niet meteen op veel bijval te kunnen rekenen aan de desk van Shownieuws.

Heb jij een beetje een zure avond, vraagt Anouk Smulders aan haar collega. Al blijft Bart Ettekoven bij zijn standpunt. Ettekoven trekt een opvallend besluit over gravin Eloise…

“Toch weer een schreeuw om aandacht”, publiceert Mediacourant een uitspraak die Bart Ettekoven deed bij Shownieuws. “Waarschijnlijk mist ze ons, waarschijnlijk mist ze de mensen die op straat haar aanspreken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.