Opvallend bericht over Maxime Meiland die beweert dat ze door haar vader achterblijft met kromme tenen. Wat is er aan de hand?

Maxime Meiland hekelt het gedrag van Martien Meiland wanneer hij gedronken heeft. Dan durft haar vader zich wel eens misdragen…

Martien Meiland liet eerder al optekenen dat hij niet meer echt wil daten, maar flirten doet Maximes vader blijkbaar wel nog steeds. En dan wil Maxime haar vader toch een duidelijke waarschuwing meegeven…

“Wat ik ook heel slecht trek: als hij heeft gedronken en hij gaat mannen lastigvallen die qua leeftijd zijn zoon zouden kunnen zijn”, klinkt het opvallend hard bij Maxime Meiland in haar biografie. Maxime is duidelijk wat ze daarvan vind…

Uiteraard vinden die jonge mannen dat geestig omdat hij ‘Martien Meiland is’. Maar dat haar eigen vader met die jongens staat te flirten gaat té ver. Eén gevoel overheerst dan bij Maxime…

“Dan wil ik gewoon weg! Ik vind dat zo erg, zo gênant. Maar niet luisteren dan, hè, gewoon stug doorgaan. Dan staan mijn tenen krom in mijn schoenen van schaamte”, zucht Maxime Meiland in haar biografie. Al wijst ze ook de oorzaak van het probleem aan…

Martien Meiland doet dat enkel als hij een glaasje op is. Dé zwakke plek van de Meilandjes. “Wij hebben daar regelmatig gesprekken met hem over”, geeft Maxime Meiland toe in haar biografie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.