Zijn er leugens verspreid over het liefdesleven van Amalia? En wie ligt dan aan de basis van die leugens? Eén ding lijkt duidelijk…

Plots bericht de Duitse pers opnieuw over het liefdesleven van Amalia: onze kroonprinses zou terug (of nog steeds?) samen zijn met Isebrand Kaldewei. Maar hadden ze geen (pijnlijke) relatiebreuk achter de rug?

Het was ook de Duitse pers die voor het eerst berichtte over de relatie van Amalia en de Duitse jongeman. Maar aan het begin van de zomer 2022 zou dan het bericht komen dat het koppel uit elkaar was gegaan… Maar wat is er nu écht aan de hand?

Het koningshuis heeft nog nooit gecommuniceerd over het liefdesleven van de kroonprinses. Enkel op het gebroken hart van Amalia werd even gezinspeeld, maar zelfs dat werd vooral tussen de lijnen door ontrafeld door de pers. En dan kunnen we slechts één iets besluiten…

De vele speculaties en geruchten over het liefdesleven van Amalia zouden drastisch herleid kunnen worden door een officiële mededeling van de Oranjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.