Linda de Mol is opnieuw verliefd. Al is de gelukkige niet Jeroen Rietbergen én bezorgt haar nieuwe liefde haar ook enorm veel werk…

Linda de Mol schrijft in haar column voor LINDA over twee nieuwe pups die haar hart hebben gestolen. Over haar nieuwe oogappels doet ze een opvallende uitspraak…

“Het is serieus alsof ik een tweeling gebaard heb op mijn 58ste”, schrijft Linda de Mol over Molly en Loulou, haar twee nieuwe labradorpups. Linda omschrijft de hondjes als volgt…

“Ze zijn zo niet normaal cute dat ze allebei in die toiletpapiercommercial kunnen”, klinkt het verliefd bij Linda de Mol. En de liefde lijkt wederzijds…

Linda de Mol geeft toe dat pups in huis best wel veel werk zijn, maar dat ze er ook een heleboel liefde van terugkrijgt. En dan liet Linda eventjes diep in haar hart kijken…

“Als ze moe worden en ik ze half slapend met die zachte buikjes op schoot heb, schiet ik gewoon vol. Misschien omdat ik de wereld zo hard vind tegenwoordig”, klinkt het emotioneel bij Linda de Mol in het editoriaal van haar eigen magazine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.