De groep Big Brother-bewoners is langzaam maar zeker aan het uitdunnen. De gesprekken worden her en der intenser. Lindsey vertelde afgelopen nacht dat zij vorig jaar al in ‘Big Brother’ had kunnen zitten.
“Ik had me vorig jaar al ingeschreven, ik was tweede reserve. Als er twee mensen zouden afvallen, dan kwam ik in het huis”, vertelde zij.

Op de vraag of zij zich dit jaar opnieuw heeft ingeschreven of dat ‘Big Brother’ haar zelf heeft gecontacteerd, geeft zij geen antwoord. “Dat mag ik niet zeggen, dan krijg ik een zendercheck”, besluit Lindsey.

“Ik baalde vorig jaar écht, maar dit jaar ben ik wel van in het begin in het huis kunnen gaan en dat is het droomscenario. Alles gebeurt met een reden”, besluit zij.

Even later geeft Lindsey toe dat zij zich dit jaar toch weer heeft moeten inschrijven. Al heeft zij deze keer niet alle gesprekken en tests mee moeten doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.