Luca Borsato vierde onlangs zijn 24ste verjaardag en kreeg ook publiekelijk verjaardagswensen van zijn ouders Marco Borsato en Leontine Ruiters. Maar één gerucht wil Luca de wereld uithelpen…

Het gerucht doet al een tijdje de ronde dat Marco Borsato net zoals zijn ex Leontine opnieuw de liefde heeft gevonden, maar daarover doet Luca volgende uitspraak…

“Voor zover ik weet is dat niet het geval”, klinkt het bij Luca Borsato in Weekend. “Mijn vader is nog alleen.” Al klopt dat niet vollédig…

Zo alleen is Marco Borsato nu ook weer niet want Luca trok bij zijn vader in toen zijn eigen relatie met Daisy Piras op de klippen liep.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.