Eurocommissaris Frans Timmermans ligt niet meteen in de bovenste schuif bij onze BN’ers. Maar Marc-Marie Huijbregts doet nu plots een opvallende uitspraak over de klimaatpaus…

Wordt Frans Timmermans de opvolger van Mark Rutte? Marc-Marie Huijbregts vindt de kritiek op de Eurocommissaris alvast onterecht. Volgens de komediant zou Nederland zelfs ‘een hele goede’ hebben aan Frans Timmermans. Huijbregts formuleert het als volgt…

“Ik ben heel blij met Frans Timmermans. Ik ben heel blij dat hij terugkomt naar Den Haag”, benadrukt  Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast. De politicus heeft immers één groot voordeel…

“Dat vind ik een heel goed iemand, waarvan ik denk: die vertrouw ik wel”, aldus Marc-Marie Huijbregts, die een opvallende conclusie trekt…

Marc-Marie Huijbregts ziet ook hoe de rechtse partijen enorm inhakken op Frans Timmermans: “Maar hoe meer ze hem beschadigen, hoe meer mensen denken: o, dat is toch echt wel een heel goed alternatief”, meent Marc-Marie Huijbregts.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.