Maakt Marco Borsato binnenkort zijn opwachting in een talkshow? Het zou de eerste keer zijn dat de verguisde zanger spreekt sinds hij in opspraak kwam…

Marco Borsato hult zich in stilzwijgen sinds hij beticht werd van grensoverschrijdend gedrag bij een toen minderjarig meisje. De zaak blijft maar aanslepen en nu duikt er een opvallend gerucht op…

Stilaan lijkt Marco Borsato zich weer meer onder de mensen te begeven, maar contact met de pers weigert hij nog steeds. Komt er nu tóch een tranentrekkend interview in een talkshow?

“Zo’n interview deed hij al een keer voor alles losbarstte”, benadrukt Haye van der Heyden in Nieuwe Revue. “Marco was toen gescheiden van Leontine en in dat interview sprak hij bij Linda de Mol op de bank over het intimiteitsvacuüm om zijn vreemdgaan mee goed te praten.”

“Maar hij had het imago van een ideale schoonzoon, terwijl hij eigenlijk ook gewoon een gei.lneus is. Hij maakt het veel mooier dan het is. Dat vind ik grappig, maar toen werd hij weggehoond, dus nu denkt hij waarschijnlijk: zo’n interview ga ik niet nog een keer doen”, twijfelt Haye van der Heyden in Nieuwe Revu sterk of Marco Borsato ooit nog dergelijk interview zou geven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.