Het Openbaar Ministerie heeft nog steeds niet geconcludeerd of Marco Borsato vervolgd zal worden, maar één iemand vermoedt dat de zanger een veroordeling niet zal kunnen ontlopen…

Misdaadjournalist John van den Heuvel vreest dat de voorheen populairste zanger van Nederland op de blaren zal moeten zitten. De bewijsstukken liegen er niet om…

“Wat ik in het geval van Marco Borsato heb gezien, is dat er in ieder geval bewijsmiddelen zijn die ertoe zouden kunnen leiden dat hij veroordeeld zou worden”, lezen we een recente uitspraak van de misdaadexpert in Party. Hij gaat nog een stapje verder…

“Er is een dagboek van het meisje, waarin bepaalde dingen zijn omschreven, er zijn vriendinnen van haar uit die tijd die geïnformeerd zijn over wat er is gebeurd, er zijn geluidsapen, noem maar op…” Eén ding is duidelijk…

John van den Heuvel wordt ook de vraag gesteld over Marco Borsato vervolgd zal worden: “Dat acht ik zeker niet uitgesloten, nee”, lezen we in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.