Problemen voor Marieke Elsinga? Een opvallend gerucht over de presentatrice lijkt nu alsmaar aan kracht te winnen…

Ophef toen Marieke Elsinga zelf toegaf dat ze een gesprek had gehad met John de Mol. Al wil Marieke één iets ontkennen…

Al snel deed het gerucht de ronde dat Marieke Elsinga Qmusic zou verlaten voor Talpa, maar Marieke benadrukt dat het niet om een radiotransfer ging, maar er enkel een tv-programma werd besproken. Maar klopt dat wel?

Radiocolumnist Patrick Kicken noemt de verdediging van Marieke Elsinga ‘onzin’. Het plan van John de Mol is duidelijk…

John de Mol wil gewoon de ochtendshow van ’s lands best beluisterde hitzender kapotmaken, net als destijds met Mattie & Wietze gelukt is, publiceert Mediacourant een uitspraak van Patrick Kicken. En John ruikt bloed…

“Nu RTL haar in de steek laat door haar zo te cancelen op prime time ruikt John bloed. Dus wappert hij met een hoop beloftes van allerlei shows inclusief een lekkere zak met duiten”, besluit Patrick Kicken in zijn Spreekbuis-column dat Marieke Elsinga binnenkort wel eens Qmusic zou kunnen verlaten voor Talpa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.