Naar aanleiding van Werelddierendag stelde ook Qmusic-presentatrice Marieke Elsinga haar lievelingsdier aan haar volgers voor. En wat blijkt? Marieke is een fan van poezen.

“Vandaag is het dierendag! Of ASIELdierendag. Kiki en ik zijn morgen precies 4 jaar een onlosmakelijk duo. Ze komt uit het asiel en daar zitten nog veel meer dieren die een nieuw thuis verdienen. 💚”, schreef Marieke Elsinga afgelopen week op Instagram.

En wat een knappe kat is Kiki, zij mag er zijn. Net als Marieke trouwens, maar dat is een ander verhaal!Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.