Mariska Bauer onthult dat haar herseninfarct op twee manieren een blijvende invloed heeft gehad. Zowel op haar gezondheid als zelfs op haar persoonlijkheid. De echtgenote van Frans Bauer legt uit wat er aan de hand is…

Een eerste blijvend gevolg is duidelijk: tijdens een gesprek met Art Rooijakkers in ‘Rooijakkers over de Vloer’ kan Mariska de presentator er al meteen op wijzen wanneer ‘het’ plots voorvalt…

Plots is Mariska de draad van het gesprek kwijt. En dat gebeurt wel vaker, geeft Mariska toe: “Hier heb ik dus last van, dat ik soms niet meer weet waar ik het over heb, waar ik in m’n verhaal ben.” Al is dat niet het enige wat ze heeft overgehouden aan haar harseninfarct…

Mariska Bauer geeft toe dat ze ook veranderingen ziet in haar karakter. De echtgenote van Frans Bauer licht toe wat er aan de hand is…

Mariska laat veel sneller dan vroeger blijken wanneer iets haar niet aanstaat: “Tot een jaar geleden zou ik denken: laat maar, maar nu… ‘laat maar’ komt bij mij niet meer voor”, benadrukt de echtgenote van Frans Bauer in een gesprek met Art Rooijakkers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.