Martien Meiland en Erica Renkema mogen dan wel een hechte tandem vormen, toch kijken ze allebei uit naar een nieuwe partner… Al wil Martien één ding benadrukken…

“Erica en ik zijn altijd elkaars nummer één”, lezen we in Party. En een nieuwe partner van Erica zal ook op de rooster gelegd worden…

Mochten Erica, of Martien, iemand nieuw vinden dan moet die door de hele familie goedgekeurd worden. Ook Maxime en Montana moeten hun goedkeuring geven. En Martien windt er geen doekjes om…

Ook zelf zal Martien zijn zegje doen over een nieuwe partner van Erica. En die is meteen gewaarschuwd…

“Ik denk ook wel dat de persoon die ik of Erica uit zou kiezen, dat is sowieso wel een gezellig persoon. Zij zal niet met een chagrijnig type binnenkomen, want dan zeg k meteen: joh, wat is er met jou aan de hand? Waarom kies je zo’n figuur uit?” lezen we in Party een duidelijke waarschuwing van Martien Meiland aan Erica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.