Martien Meiland heeft na enkele dates een pijnlijke conclusie getrokken. Martien lijkt zijn keuze gemaakt te hebben…

Martien Meiland heeft een zware klap moeten verwerken. Een uitspraak van Maxime heeft zijn vaderhart gebroken…

Maxime vertelt in haar biografie dat ze altijd in angst leeft dat haar vader opnieuw zijn gezin zou verlaten, zoals hij destijds deed. Martien reageert emotioneel…

“Dat snap ik, natuurlijk”, geeft Martien Meiland eerlijk toe in Weekend. Maar Martien wil één iets duidelijk maken…

“Dat gaat nooit meer gebeuren”, benadrukt Martien in Weekend. “Nee! Dat is al zo lang geleden, ik heb het verder zo naar mijn zin met de familie en we wonen goed en lekker.” En dan heeft Martien ook een duidelijke conclusie getrokken over zijn liefdsesleven…

Ook daten ziet Martien Meiland niet meer zitten. “Uiteindelijk kom je op een punt dat je dan eventueel ook moet gaan samenwonen met zo’n man”. En dan ziet Martien één groot probleem…

“Dat past gewoonweg niet meer in mijn leven”, geeft Martien Meiland eerlijk toe in Weekend. “Dan moet je rekening houden met mensen en ik houd het liefste rekening met mijn eigen familie”, benadrukt Martien Meiland in Weekend dat Maxime niet meer moet vrezen dat haar vader zijn gezin opnieuw achterlaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.