Max Verstappen praat openhartig over zijn band met plusdochter Penelope. Al is er één gerucht dat ‘Mad Max’ de wereld wil uithelpen…

Max Verstappen is al jarenlang samen met Kelly Piquet. Het koppel lijkt een gelukkige en stabiele relatie te hebben, maar nu wil de meervoudige F1-wereldkampioen één ding duidelijk maken…

Kelly Piquet heeft reeds een dochtertje uit een eerdere relatie en hoewel Max een prima relatie heeft met Penelope wil hij één duidelijke uitspraak doen over zijn plusdochtertje…

“Ik ben niet de vader, dat is niet het doel”, benadrukt Max Verstappen in een gesprek met ‘Time’. Want Penelope hééft al een vader…

“Het is altijd erg belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze”, voegt onze landgenoot daaraan toe. Toch wil Max er nog één iets aan toevoegen over zijn plusdochter…

“Ze is heel schattig”, publiceert Ditjes en Datjes een uitspraak die Max Verstappen deed in ‘Time’. “Ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden.”

En zo toont Max Verstappen dat hij naast een fenomenale racer ook gewoon een liefhebbende partner en vader kan zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.