Onze Oranjes vieren de feestdagen traditiegetrouw in Argentinië. Willem-Alexander en Máxima reizen samen met hun dochters naar het geboorteland van onze koningin. Wat staat er op de planning?

De Argentijnse pers schrijft dat onze Oranjes zullen verblijven in La Angostura waar ze zouden verblijven in een prachtige chalet om in alle rust en privacy te genieten van hun trip. Al zal er ook familie bezocht worden…

Ongetwijfeld wordt ook Martín Zorreguieta, de broer van Máxima, bij de festiviteiten betrokken. Onze koningin heeft altijd een enorm hechte band met haar broer gehad. En er is nóg een voordeel aan het gezelschap van haar broer…

Zo baat Martín het hoog aangeschreven restaurant ‘Tinto Bistro’ uit en ongetwijfeld zullen onze Oranjes daar lekker gaan eten tijdens hun vakantie in Argentinië, lezen we op Ditjes en Datjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.