Maxime Meiland heeft haar eigen biografie aangekondigd, maar nog voor die in de winkelrekken ligt, krijgt Maxime het al zwaar te verduren…
“Daar is die dan. Mijn eigen boek. Na twee jaar hierover te hebben nagedacht en ook al vind ik het super spannend, hoop ik dat jonge meiden en jongens steun uit mijn verhaal kunnen halen. Je bent niet alleen”, klinkt het bij de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema op Instagram bij de onthulling van de boekcover. Maar al meteen krijgt Maxime een storm van kritiek…
“Alles voor de poen”, is een kritiek die veel te lezen valt in de reacties onder de Instagram-post van Maxime Meiland. “Alles voor aandacht, zo triest dit.” En dan stelt één iemand zich een duidelijke vraag…
Een trouwe kijker van de Meilandjes vraagt zich publiekelijk af waarom ze allemaal hun eigen boek moeten schrijven. “Wordt een beetje flauw.” Al klinkt er ook een heel andere stem…
Natuurlijk zijn er ook heel wat positieve reacties die Maxime Meiland steunen en het toejuichen dat ze zo openlijk durft te praten over een moeilijke periode in haar jeugd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.