Pronkt Maxime Meiland binnenkort op de cover van Playboy? Maxime lijkt alvast een voorstel te hebben gekregen…

De nieuwe Playboy-hoofdredacteur Niek Stolker polste via een tussenpersoon of Maxime Meiland misschien geïnteresseerd zou zijn in een naaktreportage voor het iconische blad. Maxime reageert verrast…

Niek Stolker nam contact met Jan Dijkgraaf, de huisbiograaf van de Meilandjes, en Dijkgraaf legde het voorstel voor aan Maxime…

“Ik heb het Maxime netjes voorgelegd. Zo ben ik. Ik ben niet de baas en niet de manager. Ik ben maar de tussenpersoon. Ik heb gezegd: ‘Ik zou het niet doen, los van of je het zou willen en los van het geld, gewoon niet doen.'” Benadrukte Jan Dijkgraaf in de podcast ‘Nare Jongens’. Maar hoe reageerde Maxime zelf?

Maxime bleek al snel op dezelfde lijn te zitten als Jan Dijkgraaf: “Ook dat ze wel naar Koffietijd, Tijd voor MAX en Humberto gaat, maar niet Playboy, rot op”, onthult Jan Dijkgraaf. Maxime zal haar kleren dus netjes aanhouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.