Maxime Meiland geeft toe dat ze professionele hulp moest zoeken om om te gaan met de vele negatieve reacties…

Maxime kon de kritiek altijd wel plaatsen. In Dag Allemaal meent ze dat ze zo vaak onder vuur ligt omdat ze houdt van zeuren. “Zo kom ik de dag door lacht Maxime Meiland in het Vlaamse blad. Maar onlangs kwam de kritiek wel érg hard binnen. Maxime kraakte…

“Sinds ik mijn boek heb uitgebracht heb ik er meer moeite mee, het voelt zo persoonlijk omdat ik me kwetsbaar opstel”, verduidelijkt Maxime Meiland in Dag Allemaal.

“Ik heb al zoveel moed moeten verzamelen om het überhaupt te vertellen…” klinkt het stilletjes bij Maxime Meiland over mensen die zelf menen dat ze haar verkr-achting verzint. Maxime kraakt…

“Mijn ouders zeggen: ‘Meid, dat waait wel over’. Heb ik niets aan! Ik ben dus met iemand gaan praten die mensen van tv begeleidt”, onthult Maxime in Dag Allemaal. De reden is duidelijk…

“Ik wil horen dat iemand zegt: ‘Kl0te hé, die kleremensen!’ Leroy probeert me ook te helpen. ‘Die mensen willen juist dat je een slecht gevoel hebt!’ zegt hij”, klinkt het bij Maxime Meiland in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.