De Vlaamse zanger Metejoor heeft nu ook zelf gereageerd op zijn vermeend avontuurtje met Julia van K3. 

Metejoor was met zijn toenmalige verloofde Britt op vakantie toen Yvonne Coldeweijer het nieuws bracht dat Metejoor en Julia Boschman van K3 samen een wilde nacht hadden beleefd tijdens opnames van The Voice Kids in Vlaanderen waar beiden als coach zetelden. De zanger reageert in zijn eigen docureeks die op de Vlaamse televisie loopt…

Wat een gezellige vakantie in Spanje zou worden, draaide uit op een ramp. “Ik kreeg haatberichten, mensen staken mijn cd in brand en we werden gevolgd door mensen die ons fotografeerden en filmden”, klinkt het bij de Vlaamse zanger die het allemaal erg ‘griezelig’ vond. De impact was enorm…

Metejoor geeft toe dat hij bang was om nadien terug te keren naar de podia. Bang dat mensen hem zouden uitschelden of bier naar zijn hoofd zouden gooien. Zo erg waren de bedreigingen aan zijn adres. Hoe liep het uiteindelijk af?

De optredens verliepen rustig en de impact op zijn carrière was beperkt. Maar de gevolgen voor zijn privéleven waren groter, want na vier jaar liep zijn relatie met Britt op de klippen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.