Kan er iemand Monica Geuze gaan troosten? Zij kan volgens ons wel een schouder gebruiken om op uit te huilen. De vlogster werd na Kerstmis door haar vriend in de steek gelaten. Hij pakte zijn koffers en liet Monica in de steek.

In haar meest recente vlog vertelt Monica dat zij niet meer samen is met Rob.
De twee zouden besloten hebben om  uit elkaar te gaan, maar de twee hopen wel vrienden te blijven.

Monica en Rob waren ruim twee jaar samen. De geruchten gingen al even de ronde dat hij nogal close zou zijn geweest met andere vrouwen, maar daar waren wij zelf niet bij.

Monica heeft ondertussen wel besloten om na 8,5 jaar te stoppen met de vlogs waarin zij een kijk geeft in haar dagelijkse leven. Zij gaat iets anders zoeken, want er moet natuurlijk wel brood op de plank komen en momenteel moet zij zichzelf dus in haar dagelijkse behoefte voorzien.

Sterkte, Monica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.