Nog even en Monique Smit zal voor de derde keer mama worden. Derde keer, goede keer, want na twee zoontje krijgt Monique er een dochter bij waar zij later gezellig mee zal gaan shoppen, want dat doet elke moeder toch graag met haar dochter(s)?

Niet alleen Monique is door het dolle heen, ook haar zoontjes Noah en Luca zijn blij met de komst van een zusje. Misschien wel omdat de mama van niet de enige vrouw in huis is.

Proficiat Monique!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.