Monique Westenberg maakt zich zorgen om haar zoontje. Wat is er aan de hand met kleine Dré?

De kinderen beleven spannende tijden met Sinterklaastijd. En dan stelt de ex van André Hazes zich plots toch enkele vragen…

“Hij ligt al nachten naast me te draaien en te praten”, schrijft Monique Westenberg openhartig over haar zoontje op Instagram Stories. “Vol met spanning en prikkels van de Sinterklaastijd”. En dan stelt Monique zich toch een belangrijke vraag…

“Drie weken is toch echt te lang vinden jullie niet?” oppert Monique over de Sinterklaastijd. Monique hakt dan ook een belangrijke knoop door…

“Ik ga de Pieten pakjes snel wassen en op zolder leggen, want anders draagt hij ze in april nog”, klinkt het bij Monique bij een mooie foto van de kleine Dré in een toepasselijke outfit voor deze tijd van het jaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.