Rob wil dolgraag genomineerd worden, maar dat ziet de winnaar van de Power Of Nomination – Michelangelo – niet zitten. Je kan Michelangelo geen ongelijk geven, het is zijn prijs en hij is de enige die bepaalt wie hij zal nomineren. Als de Genkenaar 3 namen mag noemen, dan zijn het Ali, Lindsey en Charlotte die genomineerd zullen worden.

Rob bijt dus in het zand en zal héél teleurgesteld zijn. De 66-jarige heeft al enkele weken last van zijn knie. Het lijkt wel of de aandoening van Rob besmettelijk is, want nu heeft ook Michelangelo pijn aan zijn lichaam en ook Jolien mankt er momenteel op los. “Ik ga zometeen op bed liggen, ik heb zoveel pijn”, reageert Jolien. De pijn situeert zich in de knieholte. “Ik kan niet meer”, zucht Jolien.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.