Nicol Kremers blijkt te worstelen met zware problemen. De ex van Peter Gillis liet zich opnemen in een ziekenhuis. Wat is er aan de hand?

Nicol Kremers trok naar Thailand en liet er zich al snel opnemen in een kliniek om ‘aan zichzelf te werken’, lezen we op de website Ditjes en Datjes. Nicol onthult nu ook de opvallende reden waarom een opname zich opdrong…

Nicol Kremers wordt geteisterd door nachtmerries en angstaanvallen en durft niet alleen zijn. De ex van de Massa Is Kassa-ster weet wat er met haar aan de hand is…

Nicol Kremers zou lijden aan het Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS), onthult ze in Party. “Ik heb zeker een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter.” En dan onthult Nicol een pijnlijke waarheid…

“Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben. Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn. Daarom heb ik iedere dag mensen om me heen”, verduidelijkt Nicol Kremers in Party waarom ze zich liet opnemen in een kliniek.

Door aan zichzelf te werken hoopt Nicol Kremers ook opnieuw het contact met haar kinderen te mogen herstellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.