Natasja Froger heeft een interessant voorstel gekregen, maar de echtgenote van René Froger geeft toe dat ze het voorstel heeft geweigerd. Hoe klonk het voorstel?

Natasja Froger geeft in Party toe dat ze een ‘serieus verzoek’ heeft gekregen van de programmamakers van Expeditie Robinson. Maar ziet Natasja het zitten om verbondjes te sluiten en honger te lijden?

Natasja kon ongetwijfeld polsen bij haar zoon Maxim die er reeds opnames voor het survivalprogramma heeft opzitten. En bovendien kwam het voorstel er op een moment dat Natasja Froger als schermgezicht net keihard aan de kant werd geschoven bij RTL 4. Natasja had echter andere redenen om het voorstel te weigeren.

“Nee, ik ben ervoor gevraagd maar Expeditie Robinson is niks voor mij”, benadrukt Natasja Froger in Party. En daar zijn twee duidelijke redenen voor…

“Ik zie er misschien niet zo uit, ik ben altijd keurig slank, maar ik kan niet zonder eten”, lacht de echtgenote van René Froger in Party. “En ik kan ook niet allerlei bondjes smeden, want dat zie je bij mij meteen aan mijn gezicht. Ik ben daar veel te eerlijk voor.”

En ook het thuisfront zou ze missen, want tijdens de deelname van zoon Maxim vond ze het al heel lastig dat ze hem niet kon appen of bellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.