Opnieuw duiken er nieuwe onthullingen op over de ‘ruzie’ tussen Nick Schilder en Simon Keizer…

Volgens de showmedia ligt ruzie tussen Nick en Simon aan de basis van hun muzikale breuk, maar Nick pakt nu uit met een stevige sneer naar de showmedia…

“Je moet je er niet te veel door van slag laten brengen, maar aan de andere kant heeft alles zijn grenzen”, benadrukt Nick Schilder in Beau Monde over de hardnekkige geruchten die de ronde doen over het duo.

“De media doen alsof het een keiharde waarheid is, terwijl wij weten dat het niet zo is”, ontkent Nick Schilder in Beau Monde dat er ruzie is met Simon Keizer. Nick lijkt te berusten in één duidelijk feit…

“Uiteindelijk zullen mensen ook wel merken dat er geen ruzie is, want Simon en ik blijven op zoveel vlakken samenwerken”, berust Nick Schilder in het feit dat de waarheid altijd zal bovendrijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.