De nieuwe vriendin van Peter Gillis heeft nu al ondervonden hoe ‘heftig’ een relatie met de ‘Massa is Kassa’-ster kan zijn. Wendy legt uit wat er aan de hand is…

Wendy werd al snel geconfronteerd met enkele online uitspraken die er niet om logen: zo zijn de uiterlijke gelijkenissen tussen Wendy en Nicol Kremers niemand ontgaan. Maar Wendy reageert verbolgen op die beweringen…

“Ik wil niet als een Nicol worden weggezet”, benadrukt Wendy in een gesprek met Privé. “Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.” Al zijn die uiterlijke gelijkenissen met Nicol nog de milde vorm van kritiek. Wat krijgt Wendy nog meer te horen?

Zo wordt Wendy ook uitgemaakt voor ‘golddigger’. En Wendy geeft in Privé toe dat die eerste dagen nadat hun relatie bekend werd ‘best wel heftig waren’. Al lijkt Peter Gillis zich daar niets van aan te trekken. Hij onthult al duidelijke toekomstplannen…

Peter Gillis beweerde eerder al in Story dat hij al polste bij Wendy of ze een huwelijk zou zien zitten. En dat zag Wendy meteen zitten. En zo beloven er nog veel ‘heftigere’ momenten aan te komen voor het koppel!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.