Dikke pech voor Ali uit Big Brother, hij zag zaterdagavond zijn medebewoner en goede maat Ias het huis verlaten. Toen de naam van Jolien op het scherm verscheen als favoriet van deze week, was het voor Ali best wel slikken dat hij tegenover Ias stond in de allerlaatste nominatieronde. Tijdens die ronde verscheen de naam van Ali op het scherm en dat betekende dus dat Ias het huis moest verlaten.

Ali en Ias waren een mooi duo in het huis, zij hadden ook een goede band. Maar de volgende weken zullen zij elkaar niet meer zien. Ias kan via de livestream volgen, maar Ali blijft wellicht tot en met zaterdag 1 april in het huis. De kans is namelijk groot dat hij de finale van Big Brother 2023 haalt.

Ias is zover dus niet geraakt, maar naast zijn dagvergoeding krijgt hij ook nog eens 10.000 euro mee naar huis. Dat geld won hij samen met Chayron tijdens een spel. Mooi meegenomen, daar moet Ias heel wat ramen voor lappen.

Het belooft trouwens een speciale week te worden met de terugkeer van Danny. En dat zou wel eens een bom kunnen doen ontploffen in het huis. Natuurlijk zullen er mensen blij zijn, maar naarmate het spel vordert, zullen steeds meer mensen door hebben dat de persoon die terugkeert héél kostbare informatie heeft. Wees maar zeker dat de spanning tijdens de nieuwe week zal toenemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.