Zijn er onflatterende beelden van Marie Verhulst gelekt? De dochter van Gert Verhulst doet dat nu zelf een opvallende uitspraak over en komt met een verwittiging…

De avonturen van De Verhulstjes kunnen we volgen via de gelijknamige reallifesoap en aan censuur doet de familie niet. Integendeel…

“Geloof me: ik ga echt nooit op de rem staan, als er iets onflatterends op tv komt, is dat maar zo”, benadrukt de dochter van Gert Verhulst in Dag Allemaal. Al wordt één thema gemeden bij De Verhulstjes…

“Bij ons moet je niet zijn voor drama, het is feelgood”, benadrukt het nieuwe baasje van Samson. En voor Marie waren de opnames opnieuw een heel leuke ervaring…

“We zijn op cruise geweest naar het Hoge Noorden, daar hebben we mooie dingen gezien. En in de eerste aflevering zag je hoe we in de Ardèche naar de camping zijn geweest waar mijn vader jaren aan een stuk kwam, van z’n vijfde tot z’n vijftiende.” En dan kwamen er plots heel wat emoties los bij Gert Verhulst…

“Hij was zelfs een beetje emotioneel, omdat hij er altijd met zijn ouders kwam. Die zijn alle twee overleden, dus er kwamen bij hem veel herinneringen naar boven”, klinkt het bij Marie Verhulst in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.