Gaat het de slechte kant op met koningin Máxima? Eén ding lijkt nu echt wel duidelijk te worden…

Máxima is een harde werkster en neemt haar werk als royal héél serieus. Maar daar zijn ook nadelen aan verbonden…

Onze koningin wordt geprezen om haar dossierkennis en zal nooit onvoorbereid ergens aankomen. Maar nu lijkt Máxima op haar limieten te botsen…

“Haar energielevel kent ook z’n grenzen”, onthult royaltyjournalist Rick Evers in het Vlaamse ‘TV Familie’. Máxima’s agenda wordt volgepropt en dat begint een tol te eisen. En dan trekt Evers een opvallende conclusie…

“Ik denk dat je als royal heel veel kan faken, maar uit Máxima’s harde werk blijkt dat ze haar job héél serieus neemt”, aldus Rick Evers in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.