De koninklijke familie krijgt een opvallende steunbetuiging te horen. En daar hoort een uitspraak bij die kan tellen…

De bedreigingen aan het adres van kroonprinses Amalia roepen afgrijzen op bij Johan Vlemmix. Hij reageert als volgt…

“Ik vind het schandalig”, aldus ’s lands grootste Oranje-fan in Party. “Hoe kun je nu zo’n kind, dat op geen enkele manier gevraagd heeft om troonopvolgster te worden maar het gewoon in haar schoot geworpen heeft gekregen, bedreigen?” Johan kent het antwoord…

“Wat ook vaak gebeurt, is dat mensen jaloers zijn omdat de Oranjes een keer extra op vakantie gaan en een leuke boot kunnen kopen.” Maar daar wil Johan Vlemmix toch een kanttekening bij maken…

“Ik wil niet met ze ruilen”, benadrukt de Oranje-fan in Party. “Ze kunnen dan wel veel geld hebben, maar je hebt geen enkele privacy.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.