Peter Gillis vond al snel opnieuw de liefde bij Wendy van Hout nadat zijn veelbesproken relatie met Nicol Kremers volledig uit de hand was gelopen. En het is grote liefde tussen beide tortelduifjes…

Peter en Wendy zouden al snel gaan samenwonen en volgens de vriendin van de Massa Is Kassa-ster is er niets fijner dan ’s ochtends naast hem wakker worden. Al vormt er zich één probleem…

“Ik sta wel met een been in Nederland en een ander been in België, omdat ik co-ouderschap heb met mijn ex”, verduidelijkt Wendy in Story. Hoe gaat Peter om met zijn pluskinderen? 

Wendy omschrijft Peter Gillis haast als de ideale vader: lief, zorgzaam en iemand die alles overheeft voor de kinderen. Vooral haar zoontje van vijf is dol op zijn nieuwe pluspapa. Al deed Wendy een pijnlijke vaststelling…

“Peter is vooral dikke maatjes met mijn jongste zoontje, die is bijna vijf en helemaal gek van hem”, onthult Wendy van Hout in Story. “De andere kinderen ook hoor, maar de jongste spant de kroon. Hij loopt mij tegenwoordig straal voorbij en gaat tegelijk naar Peter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.