Philippe Geubels heeft onlangs een voorliefde voor duiken ontdekt. En dan doet de komiek een opvallende onthulling over zijn nieuwe hobby…

Tijdens een vakantie in Kroatië ontdekte Philippe Geubels het vrijduiken en ontdekte hij dat hij daar helemaal rustig van wordt. Het zou een ideale hobby zijn voor mensen die worstelen met angsten of een burn-out, dus waagde Philippe Geubels zijn kans. Eén iets viel de comedian meteen op…

“Ik heb daar ook voor het eerst aan vrijduiken gedaan”, vertelt ‘Geub’ over zijn vakantie in Kroatië. “Daar voelde ik de druk van het water nog meer dan in een bassin, maar de plek om het te doen is veel mooier. Ik had er eens iets over gelezen en vond het interessant”, vertelt Philippe in TV Familie.

De presentator vond het een ideale hobby om mee aan de slag te gaan omdat het mensen met een burn-out of met angsten zou helpen om rustig te worden. En Philippe Geubels kwam tot een opvallende vaststelling…

“Als ik nu 27 meter onder water ben, voel ik rust. Je bent gefocust op je lichaam – en tegelijk ook niet gefocust. Het is moeilijk te beschrijven”, geeft Philippe Geubels toe in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.