André Hazes werd na zijn interview bij Eva Jinek aangeklampt op straat. En plots krijgt de zanger een lastige vraag voorgelegd…

RTL Boulevard-reporter Aran Bade wil na afloop van het interview bij JINEK nog enkele vragen stellen aan André Hazes. En Aran stelt de vragen die Eva Jinek niet durfde (mócht?) stellen…

Zo polst Aran Bade naar de erfeniskwestie waarvoor Roxeanne Hazes een proces aanspande tegen moeder Rachel Hazes. André wil er enkel het volgende over kwijt…

“Weet je wat het is? Ik bemoei me er bewust niet mee, snap je? Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op”, aldus André Hazes. Maar net door die uitspraak duikt een pijnlijk gerucht over de zanger opnieuw op…

Yvonne Coldeweijer vindt het maar verdacht dat André Hazes niet geeft om de miljoenenerfenis van zijn vader. En dan rakelt de roddelkoningin opnieuw een oud gerucht op…

“Niks mee te maken? Is dat omdat Rachel weet dat je eigenlijk André Eijk heet en niet Hazes?” verwijst Yvonne Coldeweijer naar het gerucht dat André Hazes senior niet de biologische vader zou zijn van André Hazes junior.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.