Voor één keer beleefde Nick Schilder geen ‘pijnlijk moment’ met Simon Keizer, maar wel met zijn echtgenote. Wat was er aan de hand?

Nick is ondertussen alweer zeventien jaar samen met Kirsten en hun relatie kende in die periode ups en downs… Maar één ruzie liep toch uit de hand…

Het koppel raakte eens verwikkeld in een verhitte discussie over hun vakantiebestemming. En als een BN’er ruzie maakt trekt dat wel eens kijklustigen..

De ramen stonden open en voorbijgangers bleven nieuwsgierig staan om te horen hoe Nick en Kirsten tekeer gingen…

“Misschien ging ons meningsverschil wel over de vakantiebestemming, dat kan best. Maar daarnaast ging Nick het vuilnis buiten zetten en zag hij mensen bij ons huis staan. Een vrouw zei: ‘Dat ging er pittig aan toe!’ Maar wat een leuke bestemming, daar zijn wij ook weleens geweest”, lezen we een leuke anekdote op Showbizzsite.nl. Als bekende Nederlander let je dus maar best op waar en wanneer je ruzie maakt…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.