Zit er ruis op het huwelijk van Jan Smit en Liza? De zanger geeft toe dat Liza aan de alarmbel heeft getrokken en een duidelijke boodschap had voor Jan…

Jan Smit kiest na zijn burn-out volop voor zijn eigen leven, maar zijn functie bij voetbalclub Volendam slorpt toch meer tijd op dan verhoopt. In die mate dat echtgenote Liza met een duidelijke boodschap kwam aandraven…

“Wel, ik vertel het ook in de docureeks. Op zeker moment vroeg Liza me zelfs of mijn liefde voor haar even groot is als mijn liefde voor FC Volendam”, vertelt Jan Smit in het Belgische blad ‘Primo’. “Dat zegt genoeg, zeker?” Eén ding is duidelijk…

Voelt Liza zich vaak vergeten? “Zover zou ik niet durven gaan, maar ik steek wel veel tijd in de club, dat is een feit.” En dan speelt er natuurlijk ook nog een andere factor een rol…

“Als je dan al die sh!t over je heen krijgt, heeft ze natuurlijk alle recht om me te vragen voor wie en voor wat ik het allemaal doe. Dan heeft ze gelijk”, geeft Jan Smit grif toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.