Toen prinses Laurentien een interview gaf aan Libelle, kreeg ze plots een opvallende vraag voorgeschoteld. Laurentien viel haast achterover door de verrassende vraag…

Laurentien benadrukt dat ze een bijzondere connectie heeft met Constantijn die ze nog steeds beschouwd als ‘de leukste man van het universum’. Waarom is hun band zo hecht?

Laurentien onthult dat ze diep met elkaar zijn verbonden via de waarden die ze delen. En dan deelt de prinses een opvallend ochtendritueel…

“’s Ochtends staan wij bij het tandenpoetsen de samenleving al te bespreken”, onthult prinses Laurentien in Libelle. Maar dan stelt Libelle een pijnlijke vraag…

Libelle polst fijntjes bij Laurentien hoe ze zich voelt nu ze de zestig nadert. De prinses reageert verbaasd…

“Ergens heb ik toch een waas voor mijn ogen die me laat denken dat ik nog hartstikke jong ben”, benadrukt prinses Laurentien in Libelle. “Zestig voelt als next level, maar ik vind het leuk om dat te benoemen. Want als het goed is worden we toch allemaal ouder?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.