Prinses Margarita gaat door een moeilijke periode sinds haar huwelijk met Tjalling ten Cate op de klippen liep. Margarita is diep bedroefd en reageer als volgt op de relatiebreuk…

Begin 2023 lieten prinses Margarita en haar echtgenoot Tjalling ten Cate weten dat er een einde kwam aan hun huwelijk. Al was dat niet meteen een verrassing…

Al langer waren er geruchten dat de twee gescheiden van elkaar leefden, maar nu pakt Margarita uit met opvallend nieuws…

“Ik wil het er niet ál te veel over hebben”, reageert prinses Margarita in Story. Al wil ze toch één iets benadrukken…

“Ik vind het ook moeilijk om mijn ex mijn ‘ex’ te noemen”, geeft Margarita toe in een openhartig gesprek met Story. De breuk bleek erg pijnlijk te zijn. Al wil Margarita die uitspraak meteen nuanceren…

Hoewel Margarita het zwaar heeft met de breuk, benadrukt de prinses dat het contact tussen haar en Tjalling nog steeds goed verloopt: “Het gaat gewoon goed. Dit soort dingen hoort ook bij het leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.