Problemen voor Frans Bauer die door oplichters misbruikt wordt. Nu heeft de volkszanger een duidelijke boodschap voor zijn fans: trap niet in die val! Wat is er gebeurd?

We worden via onze socials al langer bestookt met allerlei nepadvertenties. En nu wordt ook de goede naam van Frans Bauer misbruikt door internetcriminelen. En dat met een wel erg opvallende advertentie…

Nepadvertenties op sociale media gebruiken nu Frans Bauer als ‘gezicht’ voor het promoten van dieetpillen. De zanger prijst de pillen aan om snel veel kilo’s te verliezen. Maar één ding wordt al snel duidelijk…

Frans Bauer benadrukt dat het hier om internetcriminelen gaat die zijn naam misbruiken én zijn fans willen oplichten. De zanger formuleert het als volg…

“Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product”, spreekt Frans Bauer duidelijke taal in De Telegraaf. Maar hoe verloor Frans dan wel al die kilo’s?

“Ik heb geen specifiek dieet gevolgd. Dat heb ik ooit al geprobeerd, dat werkt niet voor mij. Als oplossing heb ik al mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder”, vertelde Frans Bauer eerder al in ‘Dag Allemaal’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.