Jada Borsato moest zich verantwoorden op sociale media. En deze keer had het (voor één keer) niets met haar vader Marco Borsato te maken. Wat was er aan de hand?

Jada deed een Q&A met haar volgers en één vraag kwam telkens weer terug. Jada zag zich genoodzaakt enkele geruchten te weerleggen…

Jada’s volgers maakten zich zorgen omdat ze al een tijdje haar vriend Roel niet hadden zien voorbijkomen. Waren de twee nog wel samen?

Jada Borsato stelt haar volgers meteen gerust: “We zijn zeker nog samen maar allebei best druk waardoor we elkaar niet mega veel zien, dus wanneer we samen zijn proberen we zo veel mogelijk ons telefoon weg te leggen, vandaar”, verduidelijkt de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Al speelt er ook nog een ander aspect…

“Daarnaast is Roel niet de allergrootste liefhebber van foto’s maken”, voegt Jada Borsato er lachend en tussen haakjes aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.