Wat is er aan de hand met Maxime Meiland? Maxime zou ‘erfelijk belast’ zijn. Moeten we ons zorgen maken?

Het begon allemaal toen Martien en Erica een pension kochten in Noordwijk voor anderhalf miljoen euro.

Maxime zou voor haar eigen droomhuis in Noordwijk nog een pak meer betalen, maar liefst 2,3 miljoen euro. En dan doet Erica Renkema een opvallende onthulling over haar dochter in Weekend…

“Ik zei ook tegen Maxime: je bent nog erger dan wij, zo kort hebben wij nog nooit ergens gewoond.’ Ze is natuurlijk genetisch dubbel belast”, lacht Erica Renkema, verwijzend naar zowel zichzelf als Martien Meiland.

“Twee keer in een jaar een ander huis, dat hebben we eerder gezien”, verwijst Erica Meiland naar haar eigen ‘verhuisparcours’ in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.