Viktor Verhulst heeft aan zijn vriendin Sarah Puttemans duidelijk gemaakt wanneer hij meteen een punt zet achter hun relatie. Al hoeft dat niet meteen slecht nieuws te betekenen…

Voor Viktor is zijn relatie met Sarah nog maar zijn derde serieuze relatie. En de zoon van Gert Verhulst is meteen ook van plan het daarbij te houden. Viktor ziet het als volgt…

“Mocht ik niet geloven dat Sarah de vrouw van mijn toekomst is, dan zou ik er onmiddellijk mee stoppen”, geeft Viktor Verhulst toe in Het Nieuwsblad. De reden is duidelijk…

“Het leven is kort, je mag geen tijd verspillen aan relaties waarvan je niet gelooft dat ze zullen standhouden”, verduidelijkt Viktor zijn standpunt in de Youtube-show ‘Open Kaart’. Al is er dan meteen één detail dat opvalt…

Sarah is nog steeds niet te zien in de realitysoap ‘De Verhulstjes’. Nochtans dook Sarah Puttemans wel al op in enkele andere programma’s op de Belgische televisiezenders. Maar het koppel nam over De Verhulstjes een gezamenlijke beslissing…

“Het gezondste is dan om geen druk van buitenaf te krijgen. Mijn relatie is het enige wat nog niet op tv te zien is. Het voelt veilig om dat nog even voor mezelf te houden”, geeft Viktor Verhulst toe in ‘Open Kaart’ op Youtube.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.