René Froger verloor in 2009 kort na elkaar beide ouders. Nog steeds mist de zanger zijn ouders elke dag. Over zijn verdriet kan René kort zijn…

“Verschrikkelijk”, beschreef René Froger zijn verdriet in de tv-serie ‘Op De Gevoelige Plaat’. Zijn ouders waren immers nog helemaal niet zo oud…

Zijn ouders waren nog maar eind zestig, lezen we in Party. Renés moeder overleed aan een hartaanval. En die dag had René nog een bijzonder lang gesprek met haar…

“De avond dat mijn moeder overleed aan een hartaanval heb ik drie uur alleen met haar gesproken. Dat was heel emotioneel”, blikt René Froger terug. Enkele weken later sloeg het noodlot opnieuw toe…

Enkele weken later overleed ook Renés vader: “Ik denk dat hij geen zin meer had. Toen mijn moeder stierf was mijn  vader als het ware geamputeerd. Ik denk dat hij echt niet meer wilde”, klinkt het emotioneel bij René Froger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.