Circuleren er leugens over Rob Kemps? De presentator kwam zwaar onder vuur te liggen toen hij zijn partner en kinderen verliet, maar nu blijkt er meer aan de hand te zijn…

Niet alleen verliet Rob Kemps zijn gezin, maar hij communiceerde er ook bijzonder ongepast over: “Met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, klonk de liefdesverklaring van Rob Kemps aan zijn nieuwe vlam, danseres Stephanie Klaver. 

Heel wat volgers vonden dat ongepast zo kort na zijn relatiebreuk, maar Rob ziet dat anders. Want heel wat van de roddels die de ronde deden klopten helemaal niet…

Het gonsde van de geruchten dat Rob Kemps de moeder van zijn kinderen bedrogen zou hebben, maar dat ontkent Rob. Rob beweert Miriam nooit te hebben bedrogen. Daarover wil Rob het volgende kwijt…

“Ze beweerden dat ik mijn gezin verliet voor Stephanie en mijn kinderen nooit zie. Dat klopt niet”, benadrukt Rob Kemps in Libelle. Eén verduidelijking wil de presentator daar toch aan toevoegen…

“Mijn relatie was voorbij, vijf maanden later werd ik opnieuw verliefd en ik zie mijn kinderen drie dagen in de week”, legt Rob Kemps uit in Libelle.

Wie de waarheid spreekt is onduidelijk. We kunnen enkel hopen dat Rob en Miriam hun kinderen centraal stellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.