Roxeanne Hazes is razend na enkele opvallende insinuaties over haar geestestoestand. Wat is er aan de hand?

Het voorval speelde zich af tijdens de rechtszaak tegen haar moeder Rachel Hazes. Rachels advocaat deed enkele uitspraken die niet alleen Rox de wenkbrauwen deed fronsen…

Royce de Vries, de advocaat van Rachel Hazes, had het tijdens zijn betoog meermaals over ‘het onvermogen van Roxeanne om de stukken te willen begrijpen’. En vooral die bewoording maakt Rox razend, klinkt het bij intimi van de Hazes-familie…

“Wat haar écht irriteerde is het woordje ‘onvermogen’. Alsof ze gek is”, benadrukt Rox’ goede vriendin Patty Brard bij Shownieuws. En daarover wil Patty nog het volgende kwijt…

“Ik denk niet dat Royce dat bedoelde, maar het was wel een toon waarvan ik denk: jongens, kom op. De woordkeuze is best wel hard”, klinkt de eerlijke analyse van Patty Brard bij Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.