Roxeanne Hazes praat openhartig over hoe ze als kind vaak gepest werd. En dat was bij haar broer André wel even anders…

Roxeanne beleefde geen aangename tijd op school: “Dat mijn vader een volkszanger was, vonden de andere kids heel raar”, verduidelijkt Rox die naar een heel christelijke basisschool ging. Roxeanne werd enorm gepest omwille van haar vader…

“Hij was natuurlijk ook behoorlijk vaak in het nieuws omdat hij weer een drankje te veel op had. Dat was thuis natuurlijk al niet fijn, maar op school werd ik daar ook mee gepest, riepen ze: ‘Je vader is een alcoholist!’”, vertelt Roxeanne Hazes in &C. Hoe ging Rox daarmee om?

“Ik werd er vooral heel mensenschuw van”, geeft de dochter van Rachel Hazes en wijlen André Hazes toe. Haar broer had daar veel minder last van. En dan benoemt Roxeanne het grootste verschil tussen haar en André Hazes junior…

“Ik ben altijd wel een kat-uit-de-boom-kijker geweest hoor, in tegenstelling tot Dré.” Daarin ligt volgens Roxeanne het grootste verschil met haar broer…

“Die kon nog tegen een boom l*llen”, lacht Roxeanne Hazes in &C. “Hij was ‘the fun one of the two’. Daar verschool ik me enigszins achter, maar ik vond het ook lastig, want stiekem wilde ik ook gewoon gezien worden.”

Al lijkt de publieke opinie zich nu toch eerder achter Roxeanne Hazes te scharen dan achter de vreemde fratsen van haar broer…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.